Geen producten (0)

Don't stress about the melkfles

Op het moment dat ik deze blog schrijf is het begin juni, is het buiten 25 graden en schijnt het zonnetje heerlijk. Tijd om mijn favoriete jurkjes en rokjes uit de kast te halen, ik krijg helemaal zin om van het mooie weer te genieten. Maar er is één ding wat me elke keer weer opvalt (of eigenlijk, opviel) als ik mijn zomerse jurkje aantrek; mijn witte benen! Help! Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik bijna licht geef, en hoelang ik ze ook op een veilige manier zon zou gunnen, mijn benen worden gewoon niet bruin.

 

Hello, my love 

Gelukkig heb ik sinds een tijdje een nieuwe liefde die mij en mijn witte benen niet in de steek laat, namelijk mijn Tanning Spray van Marc Inbane! Deze is in korte tijd onmisbaar geworden voor mij. Hoeveel tanning producten ik al heb geprobeerd, maar iedere keer met wortel-look of tijgerstrepen als gevolg. Bij de Tanning Spray van Marc Inbane die ik gebruik in combinatie met de Glove om het aan te brengen, heb ik dit niet! En dat ik niet de enige ben die zo enthousiast is over dit merk mag wel duidelijk zijn met het winnen van diverse Awards. Ook kwam deze tanning als winnaar uit de Glamour zelfbruiners-test met als cijfer een 9,5! Do I need to say more?

 

Het voordeel van de Tanning Spray van Marc Inbane is dat deze zo gemakkelijk aan te brengen is, zeker wanneer je de Glove gebruikt. Je sprayt de tanning op de handschoen en brengt dit met vloeiende beweging aan op de huid. Het luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder Aloë Vera, Vitamine E en Ginkgo. Ook is deze voor alle huidtype en huidtinten, je bepaalt namelijk zelf hoe de kleur ongeveer uitpakt. Hoe meer, hoe donkerder. Bijkomende voordelen zijn dat het merk dierproefvrij is, net als vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Het merk is dermatologisch goedgekeurd (vaak zie je staan dermatologisch getest, wist je dat dit niets zegt over het product? Als het product na de test namelijk is afgekeurd, mag je het alsnog op de markt brengen en het “dermatologisch getest” noemen. Gek he? Dit product is dus in ieder geval ook echt goedgekeurd!), vegan en hypoallergeen.

 

Een langdurig en egaal resultaat

Om zo lang mogelijk van je gebruinde kleur te kunnen genieten raad ik je aan om voor het aanbrengen van de Tanning Spray de huid zacht te scrubben. Zo worden de dode huidcellen verwijderd en krijg je een egaler resultaat. Gebruik hierbij geen scrub op oliebasis, hierdoor zou de tanning niet goed kunnen hechten. Het duurt een paar uur voordat de spray de uiteindelijke kleur heeft bereikt. Wacht dus met het aanbrengen van een nieuwe laag, anders zou deze toch te donker kunnen worden. De zomerse teint blijft gemiddeld 5 dagen, douche en/of zwem je veel is dit wat korter, douche je minder vaak is het wat langer. Om de kleur zo mooi mogelijk te houden kun je in de dagen na het tannen een voedende bodylotion gebruiken.

 

Kun jij ook niet wachten om jouw favoriete jurkjes en rokjes met zomers gebruinde benen te dragen? Je shopt de Tanning Spray en Glove gemakkelijk en snel in de webshop of in de salon in Papendrecht. Ik durf te zeggen dat je er echt geen spijt van krijgt!

 

 

With love, Brenda! 🤍

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.